Dodatki do żywności

 

Dział dodatków do żywności Promar obejmuje:

DODATKI SMAKOWE - Innowacyjne mieszanki smakowe, aromaty, marynaty i sosy -
harmonijne kompozycje smaków bez alergenów i komponentów E do zadeklarowania w wykazie składników.

DODATKI FUNKCJONALNE - Rozwiązania komponowane w oparciu o najwyższej jakości surowce,
o ograniczonej do minimum ilości komponentów E. Pozwalają kreować nowe trendy w produkcji wyrobów spożywczych.

  • Ponad 1200 dodatków smakowych i funkcjonalnych
  • 2 zakłady produkcyjne - elastyczność i możliwość dostosowania produkcji do potrzeb klienta
  • Nowoczesny system zarządzania alergenami
  • Stała opieka i doradztwo naszych technologów
  • Współpraca przy tworzeniu receptur i kalkulacji kosztów produktu gotowego
  • Najwyższy standard BRC wersja 7

Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą widoczną w bocznym menu.

Kontakt: dodatki@promar.pl

 

newsletter