DO RYB

Oferujemy rozwiązania funkcjonalne, smakowe oraz kompletne systemy panierujące do przetwórstwa rybnego. Tak, aby spełniały wymagania najbardziej wymagających klientów o tradycyjnych jak i nowoczesnych upodobaniach.

Posiadamy w swojej ofercie przyprawy o wysokiej czystości mikrobiologicznej. W tym miejscu warto wyróżnić produkowaną przez Promar gamę pieprzy sterylizowanych, rozdrabnianych kriogenicznie. W ich gamie oferujemy szeroki wachlarz granulacji. Produkty z grupy Ryby pochodzą z asortymentu marek Promasol, Proaroma i Promix.

 

Zalety:

  • bez glutaminianu
  • bez alergenów
  • stabilny i trwały smak produktu także mrożonego i poddanego powtórnej obróbce termicznej
  • przyprawy naturalne o wysokiej czystości mikrobiologicznej
  • preparaty funkcjonalne bez E
  • preparaty do produkcji koszer i halal
  • preparaty zarówno do wyrobów tradycyjnych jak i wysokowydajnych
  • stabilny i powtarzalny produkt

 

Przewagi dla klienta:

  • przyjazna etykieta
  • trwały, stabilny smak i aromat
  • możliwość produkcji koszer i halal
  • bezpieczeństwo produkcji

 

Zastosowanie:

  • wszelkiego typu przetwory rybne
  • wyroby formowane z mięsa rozdrobnionego: burgery, pulpety itp.
  • produkty panierowane
  • kompletne systemy panierujące w tym także tempura

 

newsletter