PL
UE

Do kiełbas

Kompletne rozwiązania funkcjonalne i smakowe do produkcji kiełbas cienkich i grubych oraz pieczeni. Szeroka gama naturalnych mieszanek przyprawowych, które potrafią w pełni wykorzystać walory smakowe mięs nadając im autorski lub typowo polski, tradycyjny smak i zapach. Produkty z grupy Kiełbasy pochodzą z asortymentu marek Promasol i Proaroma.

 

Przewagi dla Klienta:
  • doskonała konsystencja wyrobu gotowego
  • produkt stabilny termicznie
  • ograniczenie strat produkcyjnych
  • trwały, stabilny smak i aromat
 

Zastosowanie:
  • kiełbasy drobno i średnio rozdrobnione
  • pieczenie drobno i średnio rozdrobnione
  • kiełbasy typu „Krakowska Sucha”, „Żywiecka”, „Kabanos”

Zalety:
  • bez glutaminianu
  • bez alergenów mieszanki do produktów QAFP
  • niskie dozowanie preparatów
  • ograniczona ilość bez dodatków E
  • wysokie wydajności końcowe
  • stabilny i powtarzalny produkt

Formularz kontaktowy

NEWSLETTER
Prześlij nam swój adres e-mail, a będziesz otrzymywać najnowsze artykuły!

Należymy do