PL
UE

Do wyrobów homogenizowanych

Kompletna grupa dodatków funkcjonalnych i smakowych przeznaczona do produkcji wyrobów homogenizowanych, zapewniająca produktom odpowiednią strukturę, wybarwienie, emulgację oraz oczekiwany smak i aromat.

Produkty z grupy Wyroby homogenizowane pochodzą z asortymentu marek Promasol i Proaroma.

 

Przewagi dla Klienta:
  • mieszanki do wyrobów o wysokiej mięsności
  • mieszanki do wyrobów z MDOM’u
  • ograniczenie synerezy
  • właściwa konsystencja produktu
 

Zastosowanie:
  • parówki
  • kiełbasy parówkowe
  • mortadele
  • serdelki

Zalety:
  • bez glutaminianu
  • bez alergenów
  • ograniczona ilość dodatków E
  • dostosowane do warunków sterylizacji
  • dostosowane do produktu
  • stabilność w wysokich temperaturach
  • także sosy
  • najwyższa jakość
  • stabilny i powtarzalny produkt

Formularz kontaktowy

NEWSLETTER
Prześlij nam swój adres e-mail, a będziesz otrzymywać najnowsze artykuły!

Należymy do