Promar
  • O nas
    • Historia
    • Misja i wartości
    • Jakość
    • Dzień dzisiejszy
      • Zakład produkcyjny
      • Dział R&D
      • Akademia biznesu
      • Centrum serwisowe
      • Dział projektowy i sprzedaż maszyn
      • Nasze marki
    • Dlaczego Promar?
    • Warunki zakupów i dostaw
  • Nasze specjalizacje
    • Środki funkcjonalne
    • Osłonki alginianowe
    • Systemy panierujące
      • Systemy panierujące
      • Maszyny do panierów
    • Mieszanki przypraw
    • Pieprz kriomielony
    • Przyprawy sterylizowane
    • Saszetki
    • Zioła polskie
  • Dodatki do żywności
    • Do przemysłu mięsnego
    • Do ryb
    • Do żywności vege
    • Do mleczarstwa
    • Do convenience food i sosów
    • Do chipsów i przekąsek
    • Systemy panierujące
    • Przyprawy sterylizowane
    • Pieprz kriomielony
    • Nasze marki
      • Promasol
      • Proaroma
      • Promix
      • Propuro
  • Nasze branże
    • Mięso i wędliny
      • Dodatki do przemysłu mięsnego
        • Do kiełbas
        • Do produktów grillowych
        • Do pasztetów i pieczeni
        • Do wędzonek
        • Do wyrobów homogenizowanych
        • Do wyrobów blokowych
        • Do wyrobów drobiowych
        • Do wyrobów formowanych
        • Pieprz krio
        • Systemy panierujące
        • Środki przedłużające świeżość
        • Przyprawy sterylizowane
      • Maszyny do przemysłu mięsnego
        • Klipsowanie
        • Nadziewanie
        • Dozowanie
        • Linie produkcyjne
        • Formowanie
        • Mieszanie
        • Rozdrabnianie
        • Obróbka termiczna
        • Nastrzykiwanie
        • Masowanie
        • Stacje solanki
        • Nacinarki
        • Załadunek
        • Separacja
        • Rolowanie
        • Analizowanie składu
        • Panierowanie
        • Projektowanie
      • Materiały pomocnicze
        • Klipsy i pętelki
        • Osłonki alginianowe
        • Jelita naturalne
    • Ryby
      • Dodatki do przemysłu rybnego
      • Maszyny do przemysłu rybnego
        • Klipsowanie
        • Nadziewanie
        • Dozowanie
        • Linie produkcyjne
        • Formowanie
        • Mieszanie
        • Rozdrabnianie
        • Obróbka termiczna
        • Nastrzykiwanie
        • Masowanie
        • Stacje solanki
        • Załadunek
        • Separacja
        • Rolowanie
        • Analizowanie składu
        • Panierowanie
        • Projektowane
      • Materiały pomocnicze
        • Klipsy i pętelki
        • Osłonki alginianowe
    • Produkty vege
      • Dodatki do Vege Food
      • Maszyny do przemysłu Vege Food
        • Klipsowanie
        • Nadziewanie
        • Dozowanie
        • Linie produkcyjne
        • Formowanie
        • Mieszanie
        • Rozdrabnianie
        • Obróbka termiczna
        • Rolowanie
        • Panierowanie
        • Projektowanie
      • Materiały pomocnicze
        • Klipsy i pętelki
        • Osłonki alginianowe
    • Mleczarstwo
      • Dodatki do przemysłu mleczarskiego
      • Maszyny do przemysłu mleczarskiego
        • Klipsowanie
        • Nadziewanie
        • Dozowanie
        • Linie produkcyjne
        • Formowanie
        • Mieszanie
        • Rozdrabnianie
        • Obróbka termiczna
        • Nastrzykiwanie
        • Rolowanie
        • Masowanie
        • Stacje solanki
        • Załadunek
        • Panierowanie
        • Projektowanie
      • Materiały pomocnicze
        • Klipsy i pętelki
        • Osłonki alginianowe
    • Convenience food
      • Dodatki do Convenience Food i sosów
        • Sosy klasyczne
        • Sosy do dań gotowych
        • Sosy krajalne
      • Maszyny do Convenience Food i sosów
        • Klipsowanie
        • Nadziewanie
        • Rozdrabnianie
        • Dozowanie
        • Linie produkcyjne
        • Formowanie
        • Mieszanie
        • Rolowanie
        • Panierowanie
        • Projektowanie
    • Snack i ichipsy
    • Piekarnictwo
  • Materiały pomocniczne
    • Klipsy i pętelki
    • Jelita naturalne
    • Osłonki alginianowe
  • Maszyny i urządzenia
    • Klipsowanie
    • Nadziewanie
    • Dozowanie
    • Linie produkcyjne
    • Formowanie
    • Mieszanie
    • Rozdrabnianie
    • Obróbka termiczna
    • Nastrzykiwanie
    • Masowanie
    • Stacje solanki
    • Nacinarki
    • Załadunek
    • Separacja
    • Rolowanie
    • Analizowanie składu
    • Panierowanie
    • Projektowanie
    • Nasze marki
  • Serwis
  • Kariera
    • Rozwój
    • Dbamy o zdrowie
    • Integrujemy się
  • Kontakt
PL
  • EN
UE

Materiały pomocnicze

Klipsy i pętelki Osłonki alginianowe

Formularz kontaktowy

NEWSLETTER
Prześlij nam swój adres e-mail, a będziesz otrzymywać najnowsze artykuły!

Należymy do

  • PLMA
  • UPEMI
  • AHK
  • European Snacks Association
  • Krajowa Rada Drobiarstwa
  • Związek Polskie Mięso
  • Roundtable on Sustainable Palm Oil
  • Stowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy  Rzeczypospolitej Polskiej
  • SADEX
Projekty UE
  • Projekty UE
  • Polityka prywatności
  • Mapa serwisu
  • Plan podziału do pobrania
2019 | Promar Sp. z o.o.
Projekt graficzny i wykonanie: Agencja Interaktywna Bull Design